Perlu Tukar Akaun Lain atau Tidak Selepas Kena Jackpot

Kalau dah kena jacpot perlu tukar ID lain ke?

Ada yang berpendapat anda harus mencari agen lain ataupun menukar ID SCR888 selepas anda kena jackpot. Mereka beranggapan akaun tersebut tidak lagi akan berupaya untuk mendapat jackpot lagi. Jika mereka masih bermain menggunakan ID tersebut, maka mereka akan mengalami kerugian.

Betul ataupun Tidak?

Jawapannya, tidak. Anda tidak harus menukar ID anda walaupun setelah anda mendapat jackpot dari game slot SCR888. Admin sendiri telahpun menguji dengan menggunakan ID yang sama, tetapi masih boleh kena jackpot berkali-kali.

                                                                                                       Random Jackpot SCR888

Dalam entri sebelum ini, admin ada menulis berkaitan cara nak menang jackpot slot SCR888. Sila baca. Jackpot jatuh adalah secara rawak ataupun random sahaja. Jika anda telah mendapat jackpot dengan ID lama, sila gunakan lagi. Kebarangkalian anda untuk kena jackpot adalah tinggi menggunakan ID tersebut. Cuma gunakan panduan yang admin ajar di entri tersebut.

ID anda tidak mempengaruhi  langsung sama ada anda boleh kena jackpot ataupun tidak. Panduan yang diajar boleh meningkatkan peratusan anda untuk kena jackpot. Dengan menukar ID ataupun bertukar agen SCR888, maka faktor seperti penipuan adalah tinggi. Apa guna kalau anda kena jackpot tetapi agen SCR888 tidak bayar?

Sudah tentu anda akan mengalami kerugian.

Sebarang pertanyaan, anda boleh tinggalkan di ruangan komen. Sesiapa yang telah kena jackpot boleh berkongsikan gambar ataupun video dengan admin SCR888Info.com. Jika anda mempunyai info agen SCR888 yang menipu, anda boleh kongsikan bersama kami. Kami akan menulis artikel mengenai senarai agen SCR888 penipu untuk kebaikkan bersama.

Sekian.

One Comment
  1. epit
    November 18, 2017 | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Time Web Analytics