Senarai Company SCR888 Penipu di Malaysia

Salam sejahtera kepada pembaca setia dan pelawat blog SCR888 Info.

Kebanyakkan post di blog ini merupakan tips dan panduan menang main SCR888 dan juga cara menang jackpot SCR888. Kali ini pula admin ingin menulis dan mendedahkan penipuan yang berlaku oleh company SCR888 di Malaysia.

Admin telah membuat satu senarai nama company SCR888 penipu  di Malaysia di blog ini. Anda boleh rujuk senarai company penipu SCR888 di sini. KLIK SINI

Admin akan cuba untuk update list ini dengan maklumat yang diberikan oleh anda semua. Jika anda mempunya pengalaman ditipu oleh company seperti ini, sila kongsikan maklumat tersebut kepada kami. Ini membolehkan para pemain SCR888 mengelak daripada ditipu oleh company ini.

Untuk memudahkan semua pihak, sila berikan maklumat yang lengkap kepada kami. Maklumat yang kami perlukan adalah seperti berikut:

 1. Nama Company
 2. Facebook Page/Wechat ID
 3. No Handphone
 4. Maklumat akaun bank
 5. Screeshot(jika ada)

Untuk pengetahuan anda semua, maklumat ini akan admin update setiap hari. Jadi anda boleh rujuk di page tersebut. Sekali lagi admin ingin meminta kerjasama baik anda semua untuk menyumbang maklumat company penipu kepada SCR888 Info.

 

PENTING

Terdapat company dan agen SCR888 yang cuba membuat spam di blog ini untuk cuba mempromosikan company mereka. Di sini admin ingatkan bahawa komen sebegini akan dianggap sebagai spam dan akan dibuang oleh pihak kami serta merta. Jika anda ingin mempromosikan bisnes anda di sini, sila rujuk page Pengiklanan untuk maklumat lanjut.

Jika company anda memerlukan review mengenai servis anda, sila hubungi kami melalui ruangan Contact di blog ini. Untuk pengetahuan, review akan dibuat oleh pembaca pembaca kami. Ini akan memberikan kepercayaan kepada pembaca.

Sekian,

Admin SCR888Info.com

4 Comments
 1. Pak jorko
  August 30, 2017 | Reply
 2. Ash
  September 2, 2017 | Reply
 3. edzuan1
  September 2, 2017 | Reply
 4. Niki
  September 22, 2017 | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Time Web Analytics